Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens flykt

 


smeker varje tillsluten port
till avsked


lev väl


svävar
på fuktiga vingar
danade av

 

rädsla
förväntans darran


slut är väntan
längtan likaså...

 

et maintenant...

 

ryttlande glädjeljus

 

- - -

- - -

- - -

 

is there all there is...

 






Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-19 23:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket väl poetat!
2010-07-27

  Suzy med punkterna
Tycker om
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP