Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rena rama paradiset,,


På andra sidan en öde Ö


kanske där natten är större än skogen
klär jag mig fri från både dygd och järn

knappast förr

Väl där O dyra jungfru skola keruber i kör
lovsjunga vår kärleks oförlikneliga pris till
harpor i tusental, minst

Sen,
min sagolika vän, ska vi ägna oss åt
varandra och allt det där som blott våra
solkiga lakan senare lär vittan om
Fast dem bränner vi förstås till frukost
var dag

allt annat vore väl ändå slöseri





Fri vers av Gawain
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-20 00:16



Bookmark and Share


  KrutOla
Tack för en tur in i ditt paradis bortom öar och skogar till nätter av riklig sekretutsöndring på brännbara lakan. Från min plats under Finnskogens raggiga höjder njuter jag av denna utflykt och ett språk som får min fantasi att sväva högt i din lyriska termik.
2010-07-24

  Peter Matsa
Det måtte väl ändå vara paradiset! Whäl tecknat av din Mjiuuka och Whälsvarvade Penna.
2010-07-20

  Catharina Edin VIP
En sådan härlig kärlerkshyllning, skriven på ditt alldeles egna språk!
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain