Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur länge ska Musan ha semester nu när jag äntligen har det... ;-/

här finns ett hjälpligt dolt budskap...




Fattig fatabur



fumlar frenetiskt
letar letargiskt
indolent
tröstlös

hoppets hinder
jävla jalusi!
äh
loj läsning
poetpissigt
élan eloperar
rugguggla ruvar

idioti!
ceratläppar
kysslängtar
evig elegi







Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-21 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP