Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obarmhärtiga natur


Imse vimse WC



Imse vimse vilse
måste gå på WC

men ingenstans finns några dörrar
med hjärtan på, så hjärtlös världen
kan va

pisset rinner längs låren, ack ja,
lika varmt som förbannat

Men efter regn kommer solsken
och himlen vätte snart hela onda
WC lösa staden i ett slagregn av
mått

sen torka solen allting upp igen

Imse vimse färdig, torkad
måste köpa nåt att dricka





Fri vers av Gawain
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-22 18:05



Bookmark and Share


  KrutOla
Dasshumor? Nä, knappast! För det fanns ju inget dass...
Men visst ger det en kort värme att kissa i byxorna och den som säger att sex är skönt har nog aldrig varit riktigt piss/skitnödig och äntligen fått släppa på stenhårt knipna slutmuskler känna bekymren bokstavligen rinna ut.
2010-07-24

  TrollTörnTrappan VIP
Visst, vätska skapar många problem, liksom upplöser dem igen. Tror du lyckats få det att gå runt roligare än originalet, ja!
2010-07-24

  Catharina Edin VIP
Mycket rolig!
Och - varför finns där inte fler dörrar med hjärtan spridda i staden? För få är de.
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain