Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller Catwoman Lullaby, -helt enkelt.


Lullaby på Fabliska


slicka blodet från klorna innan du kommer
hem, tvätta svansen och klä dig anständigt
i silke, annars låter jag dig inte komma in

kamma pälsen fri från trassel är du snäll, du
vet hur mycket jag njuter av att känna din
hud genom den där vackra pälsen of yours


Blott så finner jag ro, bara då kan jag andas
ut från alla dåd mina svarta ögon sett

spinn mig till ro vackra Lynx,
spinn mig vackra till dröms





Fri vers av Gawain
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-22 19:42



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert, en text bärande på nattens hemligheter
2010-07-29

  Ingela Svenson VIP
Sa vacker denna text! Med det bittra blodets smak, men det svarta i bakgrunden och sedna den mjuka njutningen att smeka pälsen
2010-07-23

  Gunnar Hilén VIP
skön
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain