Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skattkartan är ritad tillsammans med Himlens Hemlighet




Pirater & primater - limerick

 

En sägen går runt de Sju haven
om skatten som hittats utav en
papegoja i hatt
och en romindränkt katt
Men där ligger en hund begraven




Bunden vers (Blankvers) av Daniel_78 VIP
Läst 889 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-25 15:59



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Romindränkt katt, stackarn eller. Jag riktigt kan se den lilla blöta katten. En alldeles förträfflig liten limerick
2010-08-12

  limerick
Härlig limerick men här ligger mycket riktigt en hund begraven. Efter vad jag hört är skatten i sägnen nämligen en piratkopia.
2010-08-02

  © anakreon VIP
Jag hörde en vits om en jycke
som lyckades hitta ett smycke.
Men formen var kass
och råvaran strass.
Inget vidare enligt mitt tycke.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP