Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

året, en sextiondedel av mitt liv - nästa år ännu kortare...




Åren virvlar förbi



Våren slickar på sommaren
som dör i höstens
stormvirvlande löv
täckta av snö
varunder björn och igelkott stilla
vila
tills våren slickar på...







Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-27 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar den här dikten. Den känns
så perfekt drömmande, viskande
en längtan av vår smakar så gott!
2010-07-31

  aol
så sant
2010-07-27

  Carola Zettergren
:)Jepp och så snurrar det på hela tiden! Så sant, snyggans!
2010-07-27

  Suzy med punkterna
Underbart...
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP