Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om allas vår lekamen, enkannerligen kvinnans...




Det naturliga imperativet



Visa kroppen som den är

låt den fritt och läckert dallra

Skyl den när så lämpligt är

då när tänder liksom skallra...

 

Dölj den rätt mot solens brand

men bekämpa lagen, denna

att lekamens rot och hand

trivas bäst i svart Gehenna...

 

Om nu Guden åberopas

säga inga Skrifter att

kvinnans kropp bör dädan sopas...

Nej, var kvinna för din hatt!

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-30 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt rytet om kvinnans lekamen men jag gillar inte att den används i reklamen för tandkräm och dyligt...sättet "rear ut" kvinnokroppen...
2010-07-31

  stenhur VIP
Gud var säkert väldigt glad
när han skapade
utan några fikonblad
kvinnan Adam sen begapade
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP