Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden i en trappuppgång.




och tiden tar inte slut
i alla fall inte just nu
dimman ligger tät längs asfalten
det luktar av hans parfym i trappuppgången
det gör ont för jag vet
att hon varit här hos honom
han inunder som egentligen
inte betyder ett jävla skit
han blir bara en symbol
för allt det jag aldrig kan nå

men tiden tar inte slut
inte just nu
jag längtar efter dig
trots att dina ord aldrig räckte

jag drömmer om
slumrande nätter längs någons sida
någon som stannar
trots att himlen kan vara bruten

tiden tar inte slut
inte just nu
och jag väntar
väntar















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-08-03 10:28



Bookmark and Share


  worrisome
"jag längtar efter dig
trots att dina ord aldrig räckte"

Bra som fan, igenkänning ;)
2010-08-11

    ej medlem längre
Jättevacker !
2010-08-07

    ej medlem längre
vi drömmer varandras drömmar. vackert, fint, skört och förjävla snyggt.
2010-08-03

    Max Poisé
intressant att du tar upp detta med symbol
vi formar så jäkla mycket demoner och förkroppsligar dessa via andra

jäkligt tänkvärt
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP