Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min styvfar fick för några dagar sen en plötslig hjärnblödning, utgången vet bara Gud. Han var så länge ett monster för mig vildsint i sitt hat, men känslan som infinner sig inför en liten man full av fruktan inför det som skall komma är djup medlidande


Förstummad sorg

Snöflingor är mina ord som faller till marken i hjälplöshet.

Endast fukten dröjer kvar lik en viskning.

Vart tog det vägen?

Kraften som målade min omgivning i varma färger.

Svag är den styrka som uppehåller det flämtande skenet.

Matt är det avtryck min vilja lämnar kvar.

Händerna tappar livlöst sitt grepp av desperation.

Länge var du något som inte kunde finna sin definition.

Frågor jagade alltid sina svar.

Nu har de dröjande minnenas intensitet bleknat bort.

En gång så vildsint i föraktfull fördömelse.

Kvar finns bara en man med ångestfylld panik av ren fruktan.

Tankarna hittar inte något fäste inför det oväntade.

Synintrycket stormar in omöjligt att värja sig ifrån.

Känslan som stannar är en…

..borde ha älskat mer…






Fri vers av jörgen g
Läst 458 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-03 21:40



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En mycket berörande text .. stark, men med värme och medkänsla ...
2012-02-22

  Maria T
Jag beundrar ditt medlidande
och din värme som lyser
igenom
2011-07-26

  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2011-06-13

  Anna*
Det är egentligen små och rädda människor som behöver hävda sig med vildsint hat. Det är ingen tröst för den som blivit utsatt, men den insikten ger en möjlighet att påbörja bearbetningen mot frihet.
2010-10-03

  Maiah VIP
en stark text med frågor hängande som vattendroppar som är på väg att falla från ett löv....
Det som sticker ut är din värme trots allt och en förundran inför hans rädsla...
2010-08-04

  anits VIP
Mycket vackra och finstämda rader
som berör, mycket
2010-08-03

  walborg
Det är först när man inte behöver vara rädd som man hittar sina sannaste känslor.
2010-08-03

  Vildkärlek
jättefin text och mycket genomtänkt
grattis !
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

jörgen g
jörgen g