Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

less på ledan...




Oblomova

 


jo, det finns verkligen

en kvinnlig motsvarighet

 

 

semestern har lagt sig

som en stor

blöt filt

över mig

 

 

ingen finns det som

rubbar

mina romber...

 

 

och mina katakomber

har

slammat igen...

 

 

lättjan bygger murar

mot världen...

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-03 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP