Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till minne




En fatal pensionär




Enola Gay...

Little Boy - i pension

går ej

konsekvensernas ton

 

 

ödet då sade

dess framtida ton

ej någonsin

går i pension

 



 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 898 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 14:41



Bookmark and Share


  Cadena
Fint att du uppmärksammar detta!
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP