Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slingerbult i minne




jag har aldrig ägt

en kobra

 


men din röst

var stundom kallblodig

 


kvick som silver

het som lava

 





och

 





















räddningstjänsten

 

bortom räddning

 



 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-07 12:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Nu vet jag inte riktigt om det är jag som läser in fel saker i texten eller om det är ett syftningsfel i den
men sista stycket kan förstås som om

rösten var likt räddningstjänsten







bortom räddning
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP