Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan bli nästan bergtagen ibland... ;-)




Att lyssna...




vissa röster

är så speciella

 

att de

 

lätt kommer i vägen

för budskapet

 


likt ett filter

 


man minns dem

länge efter att

 

 

man glömt budskapet

man aldrig

 

 

 

 

tog in...

 







Fri vers av Caprice! VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-07 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ypperlig observation vackert serverat:)
2010-08-07

  LovisaCecilia
fint formulerat
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP