Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkongliv



Nä, det blir inte så ofta
jag sitter där

 

där finns alltför mycket
som nog
bör kallas skräp

 

står mest vid glasluckan
och snappar luft

 

men en vän lade en gång
upp sina fötter
på en kasse full med
gamla tidningar

 

undslapp sig belåtet

 

- Här trivs jag!

 





det var stort








Fri vers av Caprice! VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-09 00:07



Bookmark and Share


  aol
gillas nära är en sån vän
2010-08-09

    ej medlem längre
En härlig vän:)
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP