Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten berättelse om liten lycka



Han va inget speciellt
men glad och artig

Jag hade duschat,
sminkat mej 
och fixat på håret
i timmar

Jag stod där mitt i dansrestaurangen,
med mina trådsmala kompisar
och han tyckte jag såg ut som om jag ville dansa

Förvånad över att han såg på mej,
för jag trodde absolut att han pratade
till nån av mina kompisar
sa jag ; Jag ?
menar du MEJ ?
ja DEJ...sa han


 - jag log-


Han var inget speciellt,
men han såg på mej så milt
och han ville dansa med just mej


o jag som inte dansat på så länge....
 

  
  - lycka -




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 217 gånger
Publicerad 2005-11-20 20:23



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja mänsklig dikt denna
som du bjuder upp med
2005-11-21

  Propella
Ja... Du strålar. Dina texter är så ärliga och raka på sak.
2005-11-20

    Sandra Odhage
bra dikt, man kan känna igen sig själv, man tror man är mindre värd än vad man är, // Sandra
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon