Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mig finns en längtan som inte ryms i en kropp.





augusti och
det mörknar
någon ligger med någon i rummet bredvid
jag
ligger alldeles still

i mig finns en längtan som inte ryms i en kropp


men det finns något bakom stjärnor
jag tror du vet

något som hör till oss

bakom himlarna















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 777 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-08-18 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerverk

Bokmärks genast
2011-08-02

  Janne
såna undebara känslor i denna vackra

kärleksfulla hoppfulla dikt

Betraktaren
2010-09-01

  Anna*
Himla läckert med antydningar som läsaren får fylla i själv. Ursnyggt!
2010-08-24

    ej medlem längre
Vackra ord :)
2010-08-19

  stenhur VIP
Så fint med det lilla dananderssoncitatet som bara antyds precis som i ett förtroligt samtal, det ger en känsla av närhet och förståelse bortom orden
2010-08-19

    ej medlem längre
Precis såhär känner jag inför känslan i min kropp,
och speciellt ikväll. fan.. orkar snart inte med detta, ska man behöva skriva något sånthär smörigt varje gång? ;) För det blir ju så, när det är så jävla bra!!!
2010-08-18

  Per Rydberg
Fascinerande både i sin enkelhet och uttrycksfullhet! Jag läser och njuter.
2010-08-18

  Aisha VIP
....så fint skrivet...och i bara några få rader...
jag kan känna känslan....
bra!
2010-08-18

  Suzy med punkterna
Vacker längtan skriven!
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP