Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är stormen.




du säger att tror du känner stormarna
jag tror att
du är stormen

och du sa kan du behålla en hemlighet
jag tänkte att
jag inte är en sådan man behåller men
du var så ovarsamt vacker och
du sa
du må tro att jag är stormen men
jag har en svala innanför bröstet och
hon är räddast av alla i världen
jag tänkte att
rädsla också är en kraft


du sa du kände stormen
jag vet
du är stormen












Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-14 00:08



Bookmark and Share


  Aisha VIP
mmm...
tycker om...

"jag är inte en sådan man behåller men
du var så ovarsamt vacker"

riktigt fint!
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP