Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonym men räknad




hur förbannad kan man inte bli

och irriterad

när folk inte vågar visa sig

inte rätar på ryggen och

visar att de läser

 


bara blir en siffra till

i räkneverket

 

 

precis som

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-14 11:36



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det var det du nyss bekände, ju! hahaha
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP