Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll ut - svar kommer!  ;-)




Hur går det ihop...

 

 

jag skriver ganska mycket
erkänns

 

men får inte särskilt mycket
kommentarer

 

 

hur kan jag då så ofta överskrida
gränsen

 

för 500 i inboxen...

 

 

 

 

 

(utboxen är räddningslöst

förlorad...)

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-14 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP