Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lunch

 

Gick förbi konditori Brogyllen

och regner öste ner

 

där satt en ensam kvinna i sina bästa år och läste

en bok invirad i en filt (inte boken, utan kvinnan)

rosa var den (inte boken, inte kvinnan, utan filten)

 

vidare jag gick med kapuschongen nerdragen

ner mot Balders hage jag styrde mina steg

och steg in i dess smakliga miljö

 

kuddvar, tvålar, skålar och små nålar

stack mig i ögonen (på ett fint sätt)

en ljuslykta så vit och fin fann jag där

på rea

den tog jag (eller rättare sagt köpte)

 

vidare jag gickupp längs Östra Hamngatan

och bilar for i pölar bredvid mig

 

Efter ett karamellskålsinköp på Lagerhaus

tog jag spårvagn nr 4 från

Kungsportsplatsen till Korsvägen

 

med magen full av läckraste Sushi

 




Fri vers av Cris
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-16 13:38



Bookmark and Share


  Annmargreta
Låter gott allt du fått vara med om!
2010-08-16

  Jessica Ebbesson
Tack för lunchdaten du delar med dig av här på poeter!
2010-08-16

  Lili Samuelsson VIP
vilken härlig göteborgslunch på alla håll och kanter. vardagsbetraktelse och jag gillar
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris