Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

 



I alla högar av härliga böcker
I hysterin på klädavdelningar
I beundrandet av indiska gardiner
I dofterna i parfymeriet
I bland rader av tomtar och troll
I trängseln i gamla stan
I njutandet av kaffet,
ensam
tänkte jag på dej






Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-11-21 20:08



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
härligt målande med ord
2005-11-21

  Ola Rydberg
härligt målande med ord
2005-11-21

  Propella
Du sätter ord på det jag inte kan. Det där enkla; att man vandrat runt och låtsats upptagen, men egentligen är det enda man varit upptagen med att tänka på personen ifråga.
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon