Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvslott & ansiktsdrag - limerick

 

Den ofödda flickan i Järva
mors spegelbild önskade ärva
Fars Y-kromosom
är långt där ifrån
Den liknar en glasskiveskärva




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-19 11:55



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
hehe, den var riktigt bra den!
2010-08-19

  Fredrik P. VIP
bra! ja, den frånvarande
pappan är ju ett välkänt
fenomen...
2010-08-19

  himlens hemlighet VIP
skönheten och odjuret minsann. som tur är får ju flickebarn inga y-kromosomer ;)

skulle kanske skriva: mors spegelbild önskade ärva
på rad 2

hej hopp limerickkungen!
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP