Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radio & tv - limerick

 

En mastmontör från Alabaster
är jagad av HiFi-fantaster
Då all television
och var radiostation
nu endast är raster och knaster 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-19 20:25



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
här knastrar det värre!!

applåder min herre!!
2010-09-01

  walborg
Jättefin limerick - blir glad att läsa.
2010-08-20

  Anders Nordlander VIP
En ny strålande limerick av dig.
lite kritik; det hakar sig litegrann då jag läser 4 raden, men det kanske beror på mig också.
2010-08-19

  Lili Samuelsson VIP
japp du är och förblir min favoritlimerickatör tillsammans me´d h alfredsson, det vet du:)
men det tål att upprepas, den här är jäkligt bra
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP