Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej



Nuddar med fingerspetsen
känner
men vågar jag röra fullt ut ?

Viskar för mej själv
öppnar munnen
men vågar jag säga det ?

Smeker ditt minne
undrar hur du har det
men får jag säga det ?

vänder mej bort
gråter

nej,

viskar...
för det är en skam och en sorg
du har förbjudit mej att vara din vän







Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-11-21 20:51



Bookmark and Share


  Propella
Fan, Malin... Jag vet inte vad jag ska säga. Det finns en ömtålighet med dig som är som en magnet - jag återvänder alltid till dina texter.
2005-11-21

  Ola Rydberg
oj här var
det känslor
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon