Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt!


Du är sidan jag inte kan riva ut
Du är orden jag fortfarande viskar
Jag värdesätter högt den dagen vi möttes
De första timmarna när det blev menat
Att jag skulle älska dig
För evigt




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-11-21 21:47



Bookmark and Share


    indira
så fint du skrver gumman!MKT bra!pusss
2005-11-22

    Nicklas VIP
Känner precis likadant gentemot min älskling :)

Väldigt fint!
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka