Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte alltför svår... ;-)




Liten gåta - igen



Den är rund
liksom go'
den är mjuk
den är len

 

Men jag önskar
den måtte
förvandlas till ben

 

 

 

Den förknippas
med män
och med
skrockande skratt

 

Men försvann den
då skulle
mitt sinne bli glatt...

 

 

 

Om du löser den
får du
ett jubelrop - ja!!

 

Går du bet
får du endast
en suck - håjaja...

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2010-08-21 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP