Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar ur ledsen håg




Man skulle månne draga sig tillbaka

och putsa upp sin egen stass en stund

polera lätt sin trogna slitna skraka...

och glömma man på utsatt plats är rund

 

Och innan lusten åter i en brände

man kunde liksom dväljas i en lund

tills Musan milt ens diktargnista tände

till tapper id som blott kan kallas sund...

 

När brunnen sinar får man hylla duggregn

tag locket av - låt fylla upp till brädd...

Träd åter ut ur vad kan kallas skugghägn

låt världen veta - gör dig åter sedd!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 15:20



Bookmark and Share


  Nanna X
Javisst. Kura skymning is the shit. Det har jag gjort hela dagen idag, fast jag inte borde - men jag behövde.
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP