Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej, hur mår du?


frågan, den eviga frågan
träffar mej

hur mår du?

jo, jag
gråter förlorarens tårar
känner mej besegrad
nedslagen

rensar kroppens slagg
somnar med våta kinder
vaknar med tårars morgondagg

känner mej aldrig riktigt ren
aldrig riktigt klar

tårarna fylls på
tränger ut
vill synas och höras

du förstår,
hjärtat värker
och jag vet inte vad jag vill

känner mej så liten
så trött
så eländig
så krävande och så tärande

jag blundar
kniper ihop ögonen
stänger hjärtat
ler och säger

jo tack, allting är bra
hur är det själv?




Fri vers av Sara Heiling
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling