Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid de få stunder.

Jag säger att mina känslor är borta,
att jag inte har några kvar.
Men jag kanske inbillar mig det?
Ärligt så har jag ingen aning,
om jag bara gillar dig som vän eller mer.

Vid få stunder då vi hörs,
så kommer mina känslor fram.
Då vill jag smickra dig,
då vill jag bli smickrad.

Men jag får inte smickra dig,
för det blir du av en annan.
Du får inte smickra mig.
för de orden får din kärlek.

Men ändo vid få stunder,
så tänds gnistan.
Varför? hur?
Det vet ingen

Men det får bli vår lilla hemlighet
mellan Mig och Dig!




Fri vers av Manal
Läst 347 gånger
Publicerad 2004-07-07 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal