Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en av de män jag trodde mig älska.






idag
rusandes över hötorget
blicken mot marken och
du kommer springandes rakt emot mig
du
som en gång var all min längtan
min himmel
jag aldrig lyckades nå
mina sömnlösa nätter men
nu
du ler vi kramas och
jag tas tillbaka i dina vilda gröna men
det gör inte ont
jag kan andas och
när du går
finns ingen saknad bara kärlek som
inte kräver
någonting











Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 838 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-08-26 21:56



Bookmark and Share


  Aisha VIP
underbara rader!
2010-11-18

  dead_prez
Alltid gillat ditt sätt att skriva. Känner mig tom på ett positivt sätt, av dina alster.
2010-09-03

  Cattie
Va bar och träffande du skriver
2010-09-02

    ej medlem längre
Fin!
2010-09-01

  Baystream
Bra. Bra. Bra!

Applåd för språket och dess innebörd.
2010-08-26

  Postgård
den fria,
den villkorslösa
kärleken
2010-08-26

    ej medlem längre
Mycket mänskligt.
Snyggt. //F.
2010-08-26

  Suzy med punkterna
Slutet är "outstanding"
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP