Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du min främling.




jag litar inte på dig
men
du är vacker och
det är inte ofta själar syns i månljus
vi springer över ängar
vi kanske för alltid
är varandras främling men
du är vacker och
det är inte gryning än






Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 786 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-08-30 22:28



Bookmark and Share


    Shariq
Det är konstigt. Men så känns det ibland, när man ser en främling...
bokmärker
2010-09-11

    ej medlem längre
Helt underbar!
2010-09-01

  Fredrik Stillesjö
Hej Tove!

Gillar speciellt sista strofen: "du är vacker och det är inte gryning än". Hälsar vännen Fredrik
2010-08-31

  Suzy med punkterna
Mycket vackert att läsa, även i gryning
2010-08-31

  poetlinan
Vackert!
2010-08-30

  Aisha VIP
...så lockande beskrivning av den opålitliga skönheten..
vem vet när gryning kommer...
vackert!
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP