Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite sång, glädje, hopp och längtan.. ja då kan man ta sig var som helst (grattis bakgrundsblld)<br>


Svalornas dans och koltrastens sång

Vinden blåser

alltid dit änglarna styr sina vingar

 

för att möta upp i något Gudomligt

där allt det goda i liv och dröm

sammanförs för att få energi

ro kraft och kärlek.

 

Åh! min vän

 om du också vill ta dig dit

 

så följ noggrant svalornas dans

över moder natur

och försök med ditt själs hjärta

i ditt inre att tyda koltrastens sång

bara genom att blunda, känna och ge dig hän.

 

Och titta!

 

Ser du där dom vackra fjärilarnas

lek i sommar kvällningens

sköna harmoni där dom

svävar över dom

leriga Skånska slätterna

ser du att dom lånat regn bågens

färger för att måla ut en väg till dig

 

följ dom

 

och

 

du kommer att förstå sången

som förtäljer dig

vart trädkronorna pekar i den

magiska atmosfären

dit bortom där alla stjärnfall slår ner

 

För att ge ljus och sken till dom

vilsna och saknade

i vindens sökande.

 

Där även dom förlorade har

förstått sångens vägbeskrivning

 

¨¨¨¨¨¨

 

Till kraft och styrka att fortsätta

 

livet att leva..

 




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 965 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-09-01 19:34



Bookmark and Share


  Ritva
Underbart! Vacker bild, vackra bilder ger din härligt svängande, men lugn text. Där har jag varit många gånger! Må du tro! Bravo!
2010-09-06

  Maria T
Vilken underbar skapelse
du målar upp där vi får
fortsätta livet att leva
2010-09-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar resa du bjuder på här i skönaste naturpoesi.
Mycket vackert och lindar varmt.
2010-09-03

  Suzy med punkterna
Fantastiskt målande vacker och hoppfull...
2010-09-02

  issac.a.m
Härlig poesi...
2010-09-02

  poetlinan
Oj så vackert härligt att läsa! Underbart skrivet, applåd till dig!
2010-09-02

  Junitvillingen
Mmmm, "Mamma Mia"....vilken otroligt skön poesi Lasse-vännen!! Finns magi i din ljuva text och de två första raderna tilltalar mig alldeles särskilt. Men "wow" - hela texten andas sådan värme och kärlek till naturen...till hela alltet...och bilden är fantastisk!! TACK för veckans skönaste text!!
2010-09-02

  sulimaa
Åhh så vackert Lasse...inatt hittade jag dit när min blick fick landa i stjärnorna som tindrade på himlen och kroppen blev tung på en filt i natten...du ger en underbar beskrivning av själens ljus och jordens och universums under här i din text...blev så lugn av att läsa den ..kramen!
2010-09-02

  aol
underbar härlig poesi och bilden visar
rymd själ gudom i den vackraste samklang,
så fint andligt berörande, vännen,
2010-09-01

  thyra
Mycket vackert med både bild och text! Fint!
2010-09-01

    ej medlem längre
Så vackert!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP