Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillit föds man med, resten lär man sig skilja på längs vägen


Mot graven med pannan i motvind


fram med pannan
bak med axlarna och
ut med bröstet

håll huvet högt, där är det kallt

magen lyder hjärnan, kyl på
kommando eller vid behov


Hälsa när du måste, slåss om
det behövs
älska dig själv så orkar du se
andra som de är, utan att behöva
tänka efter före





Fri vers av Gawain
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-01 20:44



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Som alltid mycket fint komponerat med nya blickar på tillvaron. Ditt språk är utrustat med ett väldigt varierat och precist bildspråk och talande metaforer.
2010-09-03

  Catharina Edin VIP
Mycken insikt här - gillar särskilt slutets 'utan att behöva tänka efter före'. Det vore skönt att slippa.
2010-09-01

  lilla t
Snyggt flätat!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain