Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det rinner en sorg vid horisonten.



det är september och
jag har
en ny kappa
det går mot en höst
himlen har inte
öppnat sig ännu

vi möts på någon gata
inget spelar längre någon roll
en gång kanske vi virvlande i varandras vintrar men
det är knappt höst och
färgerna har inte kommit ännu

du har
en ny jacka
men tomheten
i din blick finns kvar

en gång kanske vi
virvlade men
det är september och
även tomma hjärtan känns


det rinner en sorg vid horisonten
den är allt vi har kvar



























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 784 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-09-03 17:55



Bookmark and Share


    Jossan Ström
Så vackert!
2011-01-15

    vilgot hellros
vackert!
2010-10-07

  jba
Kännbart & vackert
2010-10-06

  Postgård
vemodsvackert
är att lita på
när du skriver

Fastnar speciellt vid:

"en gång kanske vi
virvlade men
det är september och
även tomma hjärtan känns"
2010-09-04

    Soulburn
Gillar hela texten, men sluttampen lyfter verkligen!
2010-09-04

  Aisha VIP
....det rinner en sorg vid horisonten
den är allt vi har kvar...

känslan av tomhet och ingentings betydelse...
så bra fångat...
tycker om...
2010-09-03

  Janne
så känslosamt

så utrycksfullt

bra skrivit

känner med dig

dom känslorna

du beskriver

Betraktaren
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP