Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har en svala innanför mina lungor.





jag har en svala
i mina lungor
han säger
det är dags att andas nu
vilda flicka det är dags att känna syret slå i dina vener
du har sprungit genom vinterpuls
du har kastat dig
över horisonten

jag har en svala
i mina lungor
han ger mig sina vingar och
jag räds inte mer




















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 836 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-09-03 18:47



Bookmark and Share


  Janne
underbar hoppfull

dikt

Betraktaren
2010-09-08

  Lena Renman
Oj sådan luft och vilket positivt kast i dessa rader. Jag bokmärker

Lena
2010-09-04

    ej medlem längre
En genomtänkt och vacker dikt.
Mycket bra. //F.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP