Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn



Finner stigar av liv i dina ögon
en glimt av värme jag aldrig kan förstå
hur kom du att vila i min famn
en väg till allt som är så lätt att gå.

Vi är ett samman som hösten med sin sol

här håller händer formade av tid
en kärlekfrid samman med en dröm




Fri vers av Yrre VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-03 19:21



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen,
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP