Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mat

ett paket djupfrysta kåldolmar
med fyra stycken i
ostekta
de finns inte längre i åttapack
Dafgårds

och ta en påse gröna bönor också
är du snäll
för att magen ska komma igång
och nyttan

frysta grönsaker har inte lika mycket
nytta i sig
men det struntar jag i
jag köper ärtor och små broccolistycken

blomkålsbuketterna blommar för det vilda
inuti Findus fryspack

toppa med en liter mjölk
röd
ska det va

potatis det har jag
ligger och vältrar sig i kylskåpets
grönsakslåda

så får det bli
sås




Fri vers av Cris
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-08 09:39



Bookmark and Share


  Jack_iX
Iskallt fint diktat ... värmer att de stackars grönsaker blir väl omhändertagna *L*
2010-09-10

    tramp
texten är långt bättre än kåldolmar som ej passar med rött vin

.-)
2010-09-08

  Quasimodo
Smaklig måltid !!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris