Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tantsnusk och WoW


Han sa Vad är det för tantsnusk du sitter och läser?
Hon sa Jag läser tantsnusk och du spelar online-spel som en förvuxen tonåring så låt mig läsa.

har vi tillräckligt med ärlighet kan vi kalla saker och ting vid deras rätta namn

så vi kan väl enas om att vi är lika illa ute båda två?




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 21:16



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Den är så avslöjande.
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin