Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carpe forte


Ge mig något, så ger jag allt

ge mig ett piller
så ska jag svälja
ge mig ett val
kan inte välja
ge mig ett skäl
så ska jag tystna
tjata ihjäl
kan inte lyssna

ge mig ett tecken
jag ska tyda
ge mig en order
jag ska lyda
ge mig en knuff
ur balans
ge mig en bluff
ge mig en chans




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 524 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-09-11 00:42



Bookmark and Share


    Maria London
jag skulle vilja veta varfor, en slut kommentar som ger insikt i viljan varfor. Men jag gillar din stil att skriva. Maria
2010-09-11

  Ulf D VIP
Hur skulle texten bliom du bytte ordningen på tecken, order, knuff och bluff kan du. T ex tecken, knuff, order och bluff.
2010-09-11

  Fånga dagen
Gillar bra ordflyt och fint budskap
mvh Anna-Karin
2010-09-11

  Grävling
Jag tror den här skulle passa som en låttext, och/eller estradpoesi. Bra rim!
2010-09-11

    sl
schysst rytm! Skulle va roligt att sen den framföras på scen
2010-09-11

    Nicklas VIP
Briljant.
Ibland behöver man ett tecken eller en knuff.
Ovisshet suger.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|