Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaoskitteln


inombords har stormen inget öga
klockan tickar
ljudlöst

trångbodda blodådror
som lyfter mitt skinn
för varje hjärtslag

låtsas inte som om
du hör mig
aldrig
andas när du tror det

skrapa lite på ytan
mitt blod behöver syre

jag kan lägga mig ner här
utan skuld men inte
somna

släck lampan
stryk ut
mig




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-13 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin