Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland så vet man inte vad som hände


Inatt

Inatt stannade tiden för ett ögonblick

Inatt visste jag inte varför

Inatt hände något
jag inte förstår




inte alls förstår
det är mörkt utanför





...har du släckt ljuset




Fri vers av Sören
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-11-24 10:12



Bookmark and Share


  Wäppling
Du är bäst, pappa :D
2005-11-25

  Charly
Ibland ær det bættre att inte veta...
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören