Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinnande nycklar

jag önskar jag hade nyckeln
till alla minnen i världen
så jag kunde gå in och radera
minnena om mig

jag önskar jag hade styrkan
att bekämpa gravitationen
den som håller mig så hårt
så alldeles för hårt

jag önskar att jorden sprängdes
för då kan ingen skylla på mig
jag önskar bara litegrann
att nycklarna till frihet brann








Fri vers av Tigerlilja|
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-15 02:09



Bookmark and Share


    Josefine Anna Victoria
"jag önskar jag hade styrkan
att bekämpa gravitationen
den som håller mig så hårt
så alldeles för hårt"

så väldigt bra
2010-12-11

    ej medlem längre
Häftig dikt, kommer mot en som en kraftig snabb vind, väldigt bra i sin sorgsenhet
2010-11-04

  Johan Bergstjärna VIP
Må kraften vara med Dej, KRAFTEN finns...
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|