Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 September

 

 

Den kornblå septemberluften far genom människan
löper genom hennes oräkneliga vrår
Ibland en ny kammare, oupptäckt av tidigare resande
Först på plats!
Dansen i kalkstensgrottan. Virvlar
Kvar är ett snäckskal

Den vilsna själ som kryssar mot utsikten
även hon dras med. Som ett tygstycke
                   genom tvärflöjtens korridor

öppnar höstens dörrar över ockraröda fält, och stannar

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-15 22:04



Bookmark and Share


  walborg
Underbara bilder - energi.
2010-09-29

    Laz
Även jag säger: Tvärflöjtens korridor.
2010-09-18

  Anna Frölander
Åh fan, "tvärflöjtens korridor", fastnar verkligen. Tycker om inledningen, det direkta tilltalet. Som en resa, en hastig inblick, en rörelse i ögonvrån som sätter igång huvudet.
2010-09-16

  Anders Perols
Snyggt detta om höstens virvlande
2010-09-16

  lodjuret/seglare VIP
verklighetens poesi i överförd form
rogivande läsning
förtjänar sina trenne violiner
2010-09-16

  walborg
Fantastiska bilder med rika associationer till alla sinnen.
2010-09-15

  Ingela Svenson VIP
Verkligt snygga bilder!
2010-09-15

  Rakel Lorner
Tvärflöjtens korridor!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP