Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara i samma värld som du

Jag ser din värld på ett annat sätt än du.

Skulle du vilja att du blir sårad i din värld?
Skulle du vilja att gå ledsen i din värld?
Skulle du vilja att folk inte tänkte sig för i din värld?

Nej ränkte väl det...

Min värld är just nu den värld du inte skulle vilja ha!

Du måste komma ihåg att jag är en del av din värld, och jag vill leva i samma värld som du!




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-11-24 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka