Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill hitta solen igen

Först var det solsken

Sedan kom regnet

Nu är det mulet

Tittar runt omkring

Verkar som om det vägrar spricka upp




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-11-24 14:52



Bookmark and Share


  Propella
Vilken klockren beskrivning! Du är jätteduktig.
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka