Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden


Jag vill vara min spegelbild

Veta vem jag är men slippa uppleva allt

Bara lyssna och inte berätta

Bara se och inte känna




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-11-24 14:58



Bookmark and Share


  Propella
Otroligt välformulerad text! Sorgsen botten, men så fint presenterad.
2005-11-26

    Mejja
Sorgsen blir jag av dessa ord. Att vara en spegelbild är ju att inte leva.
2005-11-24

    Ored
En fin liknelse.
Bra skrivet, enkelt och innehållsrikt
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka