Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enda politiska texten jag skriver här, annat finns att läsa på min blogg.


Som ett kommatecken



För, jag vill inte, jag vill flyga och
jag vill ha min
rätt i att vara sjuk.
2 stroker.
Hjärtsvikt och jag vill måla himlarna

röda som mitt ansikte
när jag inte orkar mera
när min andning

stannar.

Rött som det blod som behövs för att leva



Leva.

Jag är bara ett kommatecken i marginalen, ett dammkorn så lätt att blåsa bort
utan straff
utan skuld.

men jag röstar.

i allafall.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-18 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP