Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIBIRIENGULD


Många, många, en mängd i Kina
människor, människor över allt.
Industrirevolution i landet
avsaknad av råvaror stor.

Norr om republiken
ödeland stort
känt som landet Sibirien
råvaror i överflöd, över allt.

Många människor på en plats,
råvaror i överflöd på annan;
vad blir då en logisk lösning på problemet?
vågar ej tänka hela tanken ut…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 214 gånger
Publicerad 2005-11-25 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors