Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se upp, botten är nådd,,


Bottennapp


Lite märkligt, men kepsen sitter kvar
och här sitter jag
med en vissen havsanemon envist
fastkilad mellan tänderna sen igår

vågornas våldsamma rörelsekraft märks inte
av här nere, allt är fullständigt tryckande tyst
och inte minst svart
men det är bara att bita ihop, tänka på nåt fint

-Botten upp..
var det finaste jag kom på, liksom

för på så vis blev bottenslammet moln
på den himmel jag aldrig igen skulle se





Fri vers av Gawain
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-30 17:33



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Uppspolad ur havet, igen, att det alltid ska vara så mörkt, där under ytan och ovanför...och var hör man hemma egentligen!
2010-10-01

  Catharina Edin VIP
ganska vild och riktigt skön text -
2010-09-30

  lodjuret/seglare VIP
en av de gånger jag tog mitt liv, i egna händer, så somnade jag medan jag försökte lyssna på mig själv, det var så sövande
2010-09-30

  Nina Nightwish
Mörkt och mycket talande
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain